Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
TM6 TM5

Gotowanie na parze papryki (100-300 g)

3.5 (4 oceny)

Składniki

  • 500 g wody
  • 100 - 300 g papryki, różnokolorowej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 1-2 cm paski

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
94 kJ / 22 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
2 g
Sód
2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy