
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 200 - 400 g gruszek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 61 kcal / 258 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 2 mg