Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)

Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)

3.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g

Składniki

  • wody
    500 g
  • gruszek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
    200 - 400 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 62 kcal / 258 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...