Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g gruszkę obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
258 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15min
Gotowanie na parze śliwek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min