Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
TM6 TM5

Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 500 g wody
  • 500 - 800 g gruszek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
258 kJ / 62 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.3 g
Sód
2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy