Farfalle au porc, aux champignons et à la sauge

Farfalle au porc, aux champignons et à la sauge

3.4 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de viande de porc en morceaux
    500 g
  • de thym frais effeuillés
    2 brins
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de tomates concassées en conserve
    300 g
  • de champignons de Paris frais coupés en deux
    200 g
  • de sauge fraîche
    10 feuilles
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pâtes sèches, type farfalle
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 586 kcal / 2474 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...