Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'emmental, en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 cube de bouillon de volaille, émietté
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 6 cuisses de poulet, désossées et sans peau
- 1 c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- 1 ½ c. à café d'origan déshydraté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 27.84 g
- Węglowodany
- 6.61 g
- Tłuszcz
- 21.83 g
- Błonnik
- 1.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Escabèche de poulet au four
1 Std.
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 Min
Fricassée de poulet
55min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 Min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 Min
Pizza Big Mac
1 Std. 30 Min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1 Std.
Ragoût de dinde à l'ail
40 Min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 Min
Poulet citron romarin avec riz
55min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min