Poulet à la pizzaiola

Poulet à la pizzaiola

4.7 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • d'emmental en morceaux
    200 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • cube de bouillon de volaille émietté
    1
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • cuisses de poulet, désossées et sans peau
    6
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    2 - 3 pincées
  • d'origan déshydraté
    1 ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 334 kcal / 1397 kJ
Białko 27.84 g
Tłuszcz 21.83 g
Węglowodany 6.61 g
Błonnik 1.19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...