
Urządzenia i Akcesoria
Bar au caviar d'aubergine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
aubergines2
-
poivrons rouges2
-
d'huile d'olive4 c. à soupe
-
d'eau500 g
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier1
-
de bar4 filets
-
d'ail1 gousse
-
citron jaune non traité½
-
de sel2 pincées
-
de poivre fraîchement moulu2 pincées
-
de coriandre fraîche équeutés2 brins
-
de paprika doux en poudre2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
394.8 kcal /
1642.8 kJ
Białko
31.3 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
750.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°37
47 Przepisów
Francja
Francja