Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs

Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs

3.8 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de romarin frais équeutés
    2 brins
  • de poulet en morceaux
    600 g
  • le jus de 2 oranges
  • orange en tranches
    1
  • de fenouil en lamelles
    300 g
  • d'eau
    1000 g
  • de riz
    200 g
  • de raisins secs
    30 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 474 kcal / 1983 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...