Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs

Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs

3.7 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 brins de romarin frais équeutés
  • 600 g de poulet en morceaux
  • le jus de 2 oranges
  • 1 orange en tranches
  • 300 g de fenouil en lamelles
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de riz
  • 30 g de raisins secs
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 36 g
Kalorie 1983 kJ / 474 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...