Babka aux myrtilles

Babka aux myrtilles

3.7 18 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale
    50 g
  • de lait
    75 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    8 g
  • de farine T65, et un peu pour fariner
    240 g
  • de fécule de maïs
    10 g
  • de sucre en poudre
    55 g
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre vanillé
    1 sachet
  • jaunes d'œufs
    2
  • citron jaune non traité
    1
  • de beurre en morceaux
    45 g
  • de myrtilles
    170 g
  • d'eau
    15 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1475 kcal / 6204 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 260 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...