Bœuf à la bière et au pain d'épices

Bœuf à la bière et au pain d'épices

2.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de paleron de bœuf coupé en morceaux
    700 g
  • beurre pour la poêle
  • de sucre de canne
    15 g
  • carottes coupées en dés
    2
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées
  • de bière brune
    800 g
  • de pain d'épices
    2 tranches
  • de moutarde
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 411.8 kcal / 1722.2 kJ
Białko 40.5 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 16.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 500.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...