
Urządzenia i Akcesoria
Bœuf à la bière et au pain d'épices
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
d'ail1 gousse
-
d'huile d'olive15 g
-
de paleron de bœuf coupé en morceaux700 g
-
beurre pour la poêle
-
de sucre de canne15 g
-
carottes coupées en dés2
-
de sel3 pincées
-
de poivre blanc moulu3 pincées
-
de bière brune800 g
-
de pain d'épices2 tranches
-
de moutarde2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
411.8 kcal /
1722.2 kJ
Białko
40.5 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
16.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
500.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja