Bœuf à la bière et au pain d'épices

Bœuf à la bière et au pain d'épices

2.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 700 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
  • beurre pour la poêle
  • 15 g de sucre de canne
  • 2 carottes coupées en dés
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 800 g de bière brune
  • 2 tranches de pain d'épices
  • 2 c. à soupe de moutarde

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 500.3 mg
Białko 40.5 g
Kalorie 1722.2 kJ / 411.8 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...