Rouelle de veau aux carottes

Rouelle de veau aux carottes

4.6 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'huile
    30 g
  • de beurre
    10 g
  • de rouelle de veau coupée en morceaux
    700 g
  • gousses d'ail
    2
  • de persil frais
    5 brins
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de carottes
    600 g
  • cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
    1
  • d'eau
    400 g
  • de vin blanc
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 446.9 kcal / 1870 kJ
Białko 36.7 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 903.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...