Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Białko
- 36.7 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 903.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jambalaya de poulet
40 Min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Blanquette de veau
1 Std.
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Cabillaud à la sauce tomate
30 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Ragoût de dinde à l'ail
40 Min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 Min