Rouelle de veau aux carottes
TM6 TM5

Rouelle de veau aux carottes

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 30 g d'huile
  • 10 g de beurre
  • 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 5 brins de persil frais
  • 100 g d'oignon, coupé en deux
  • 600 g de carottes
  • 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
  • 400 g d'eau
  • 150 g de vin blanc

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1870 kJ / 446.9 kcal
Białko
36.7 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Błonnik
4.9 g
Sód
903.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy