Paniers de pommes de terre, œuf et bacon

Paniers de pommes de terre, œuf et bacon

2.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de pommes de terre coupées en morceaux de la taille de la goulotte
    250 - 300 g
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de sel
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • de lardons fumés
    60 g
  • œufs
    6
  • ciboulette fraîche hachée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 152.9 kcal / 639.8 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 175.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...