
Urządzenia i Akcesoria
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
de pommes de terre coupées en morceaux de la taille de la goulotte250 - 300 g
-
d'échalotes coupées en deux60 g
-
de sel1 - 2 pincées
-
de poivre moulu1 - 2 pincées
-
de lardons fumés60 g
-
œufs6
-
ciboulette fraîche hachée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
152.9 kcal /
639.8 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
175.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Plateau télé
20 Przepisów
Francja
Francja