Paniers de pommes de terre, œuf et bacon

Paniers de pommes de terre, œuf et bacon

2.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 250 - 300 g de pommes de terre coupées en morceaux de la taille de la goulotte
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 1 - 2 pincées de sel
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 60 g de lardons fumés
  • 6 œufs
  • ciboulette fraîche hachée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 175.1 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 639.8 kJ / 152.9 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...