
Urządzenia i Akcesoria
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
d'échalotes coupées en deux60 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de carottes coupées en tronçons300 g
-
de viande d'agneau coupée en morceaux700 g
-
de navets coupés en cubes250 g
-
de sel1 c. à café
-
de poivre blanc moulu3 pincées
-
d'eau800 g
-
feuille de laurier1
-
de thym frais1 branche
-
de farine de blé25 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
340 kcal /
1422.5 kJ
Białko
38.5 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
10.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
631.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja