Tartinable aux radis et curry breton

Tartinable aux radis et curry breton

4.6 56 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
380 g

Składniki

  • 200 g de radis roses
  • ½ c. à café de sel
  • 150 g de fromage frais, type Madame Loïk
  • 15 g de jus de citron
  • 10 g de curry en poudre breton

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 380 g

Sód 1061 mg
Białko 12 g
Kalorie 1815 kJ / 435 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...