Urządzenia i Akcesoria
Tartinable aux radis et curry breton
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
380 g
Składniki
-
200 g de radis roses
-
½ c. à café de sel
-
150 g de fromage frais, type Madame Loïk
-
15 g de jus de citron
-
10 g de curry en poudre breton
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 380 g
Sód
1061 mg
Białko
12 g
Kalorie
1815 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tartinables festifs
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 min
Tartinade de chorizo
5 min
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15 min
Tartinade de thon et chorizo
50 min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 min
Tartinade de radis noir
5 min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10 min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5 min
Tartinade concombre-ricotta
10 min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5 min
Tartinade poivron-pomme
25 min