Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Pumpkin
-
pumpkins small, halved horizontally, seeds removed2
-
olive oil for drizzling
-
fine sea salt for seasoning
Millet
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
millet grains300 g
-
raisins60 g
-
water600 g
-
ground cumin1 tsp
-
1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), gluten free, crumbledvegetable stock paste, homemade1 ½ tsp
-
pitted black olives sliced, to taste50 - 60 g
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Hazelnut Broccoli Pesto
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water500 g
-
broccoli florets400 g
-
fresh basil leaves10 g
-
garlic clove1
-
olive oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394.8 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
2208.6 kJ /
527.9 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal spelt pastry
35 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Brak ocen
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Soya Milk Bread Rolls
2 godz. 20 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min