Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
apples peeled or unpeeled, thoroughly washed if unpeeled, stem removed. Ends trimmed, cored and quartered. Trimmed to fit the blade width.150 g
-
beetroots peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fits the blade width300 g
-
lemon juice only1
-
olive oil40 g
-
Dijon mustard15 g
-
apple cider vinegar25 g
-
whipping cream15 g
-
freshly squeezed lemon juice½ Tbsp
-
maple syrup1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic powder1 pinch
-
halved walnuts30 g
-
goat's cheese, cut in pieces (2 cm)feta cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2263.5 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
5345.1 kJ /
1277.5 kcal
Tłuszcz
97.8 g
Błonnik
14.8 g
Tłuszcz nasycony
32.7 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min