Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
apples peeled or unpeeled, thoroughly washed if unpeeled, stem removed. Ends trimmed, cored and quartered. Trimmed to fit the blade width.150 g
-
beetroots peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fits the blade width300 g
-
lemon juice only1
-
olive oil40 g
-
Dijon mustard15 g
-
apple cider vinegar25 g
-
whipping cream15 g
-
freshly squeezed lemon juice½ Tbsp
-
maple syrup1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic powder1 pinch
-
halved walnuts30 g
-
goat's cheese, cut in pieces (2 cm)feta cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2263.5 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
5345.1 kJ /
1277.5 kcal
Tłuszcz
97.8 g
Błonnik
14.8 g
Tłuszcz nasycony
32.7 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1 godz. 30 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min