Urządzenia i Akcesoria
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
stale white bread torn in pieces70 g
-
onions quartered300 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
garlic cloves4
-
pitted black olives20 g
-
celery stalk cut in pieces20 g
-
fresh coriander10 g
-
olive oil55 g
-
fine sea salt2 tsp
-
tofu diced200 g
-
plain flour50 g
-
cassava cut in pieces400 g
-
coconut milk260 g
-
sugar plus extra for sprinkling180 g
-
sunflower oil plus extra for greasing15 g
-
cornflour30 g
-
desiccated coconut100 g
-
water1200 g
-
brown rice250 g
-
frozen spinach defrosted, drained150 g
-
frozen green peas100 g
-
baby carrots sliced100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
4678 kJ /
1118 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
157 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Soup with Vegetables
30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 godz. 20 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1 godz. 25 min