Urządzenia i Akcesoria
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
stale white bread torn in pieces70 g
-
onions quartered300 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
garlic cloves4
-
pitted black olives20 g
-
celery stalk cut in pieces20 g
-
fresh coriander10 g
-
olive oil55 g
-
fine sea salt2 tsp
-
tofu diced200 g
-
plain flour50 g
-
cassava cut in pieces400 g
-
coconut milk260 g
-
sugar plus extra for sprinkling180 g
-
sunflower oil plus extra for greasing15 g
-
cornflour30 g
-
desiccated coconut100 g
-
water1200 g
-
brown rice250 g
-
frozen spinach defrosted, drained150 g
-
frozen green peas100 g
-
baby carrots sliced100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
4678 kJ /
1118 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
157 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1 godz. 25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.