Urządzenia i Akcesoria
Gochujang Ramen Noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water48 oz
-
large eggs4
-
8 oz pencil-thin asparagusbroccoli florets (opcjonalnie)8 oz
-
dried ramen noodles (store bought, noodles only, no seasoning powder) (approx. 6.5 oz ea.)2 packages
-
sesame oil plus extra to drizzle½ oz
-
garlic cloves3
-
bell peppers deseeded, destemmed, thinly sliced (approx. 8 oz), (see Tip)2
-
Korean chili paste (gochujang)3 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
green onions (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish (see Tip)2
-
sesame seeds (opcjonalnie) to garnish
-
chopped peanuts (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1526.7 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
3082.5 kJ /
736.7 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
38.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
136.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Quick
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegetarian Japchae
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Kimchi Risotto
35 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Chili Oil Noodles
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min