Urządzenia i Akcesoria
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic cloves4
-
ginger peeled, sliced in thin rounds1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
red chili pepper destemmed and deseeded, plus extra, thinly sliced, to garnish1
-
canned coconut milk13 ½ oz
-
water12 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
red curry paste1 tbsp
-
sweet potatoes peeled, diced (½ in.)10 ½ oz
-
lime juice½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
fresh baby spinach1 ½ oz
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, seabass), cut into pieces (1-1½ in.)16 oz
-
fresh cilantro chopped, to garnish
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
490.6 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1318.1 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Thai Fish Curry
50 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Salmon Miso Soup
30 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min