Urządzenia i Akcesoria
Chimichurri Roast Chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves divided5 - 6
-
shallots halved, divided4 ½ oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems, divided2 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems, divided2 ½ oz
-
dried oregano2 tbsp
-
extra virgin olive oil8 oz
-
lemon juice2 oz
-
dried chili flakes1 tsp
-
salt to taste2 tsp
-
whole chicken organic (4-5 lb), giblets and neck removed from cavity1
-
lemons sliced1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
530 mg
Białko
35 g
Kalorie
2764.8 kJ /
576 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min