Urządzenia i Akcesoria
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 godz.
6 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces6 oz
-
whole milk2 oz
-
panko bread crumbs1 oz
-
4 oz yellow onionsred onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs leaves only (parsley, basil and oregano)1 oz
-
large egg1
-
soy sauce1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
18 oz ground turkey, broken into piecesground chicken broken into pieces16 - 18 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Tomato Sauce
-
garlic cloves2
-
3 oz yellow onions, cut into wedgesred onions cut into wedges3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
crushed tomatoes (28 oz.), undrained1 can
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1392.9 mg
Białko
27.8 g
Kalorie
1355.4 kJ /
323.9 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Spanish Rice
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Pesto Pasta Salad
30 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min