
Urządzenia i Akcesoria
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
Steak
-
filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)2
-
salt to season
Potatoes
-
water20 oz
-
baby red potatoes or mixed baby potatoes8 oz
-
rosemary1 sprig
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
chicken stock5 oz
-
brandy1 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
heavy whipping cream2 oz
Assembly
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
Roquefort cheese crumbled2 oz
-
fresh rosemary (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1622 kcal /
6786.5 kJ
Białko
90.9 g
Tłuszcz
118.8 g
Węglowodany
38.1 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
56.4 g
Sód
1796.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spaghetti Carbonara
40 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Caesar Salad
30 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Carnitas
50 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min