Urządzenia i Akcesoria
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
Steak
-
filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)2
-
salt to season
Potatoes
-
water20 oz
-
baby red potatoes or mixed baby potatoes8 oz
-
rosemary1 sprig
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
chicken stock5 oz
-
brandy1 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
heavy whipping cream2 oz
Assembly
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
Roquefort cheese crumbled2 oz
-
fresh rosemary (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1796.8 mg
Białko
90.9 g
Kalorie
6786.5 kJ /
1622 kcal
Tłuszcz
118.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
56.4 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min