Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

4.8 45 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portions

Składniki

Steak
  • filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
    2
  • salt to season
Potatoes
  • water
    20 oz
  • baby red potatoes or mixed baby potatoes
    8 oz
  • rosemary
    1 sprig
  • olive oil
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
  • whole black peppercorns
    1 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • shallots in pieces
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • chicken stock
    5 oz
  • brandy
    1 oz
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • heavy whipping cream
    2 oz
Assembly
  • canola oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • Roquefort cheese crumbled
    2 oz
  • fresh rosemary (opcjonalnie) to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1622 kcal / 6786.5 kJ
Białko 90.9 g
Tłuszcz 118.8 g
Węglowodany 38.1 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 56.4 g
Sód 1796.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...