Creole Style Jambalaya
TM6

Creole Style Jambalaya

4.7 ( 70 ocen )

Składniki

  • 8 oz white onions cut into pieces
  • 4 oz green bell pepper cut into pieces
  • 4 oz celery cut into pieces
  • 1 oz vegetable oil divided
  • 1 garlic clove
  • 8 ½ oz chicken thighs, boneless and skinless cubed
  • 8 oz andouille sausage cut into half-moons (½ in.)
  • 1 tsp tomato paste
  • 1 - 2 tsp hot sauce to taste
  • 1 tsp dried basil
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried thyme
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • ¼ tsp ground cayenne pepper to taste
  • 6 ½ oz long-grain white rice
  • 13 oz chicken stock
  • 6 oz crushed tomatoes
  • 12 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • 2 - 3 green onions sliced to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
583.9 kcal / 2442.8 kJ
Białko
37.1 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
53.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
1517.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy