Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
lub 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Greek Stuffed Chicken
1sa 35 dk
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1u. 50min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min