
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley leaves only
- 5 oz fresh baby spinach de-stemmed
- 4 garlic cloves divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano fresh or dried
- 16 oz ground beef crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
lub 12 oz linguine dried - Parmesan cheese shaved, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 589 kcal / 2464 kJ
- Białko
- 21 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Węglowodany
- 60 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Green Bean Gremolata
25 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Turkey Chili
45 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min