Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
lub 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Maple and Mustard Salmon
20min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45 min
Lemon Garlic Salmon
2sa 20 dk
Turkey Curry Phyllo Triangles
50 dk
Cranberry Brie Phyllo Cups
1h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5 min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Turkey Taco Bowl
1h
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min