Urządzenia i Akcesoria
Persian Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
white basmati rice7 oz
-
walnuts raw (halves or whole)3 oz
-
yellow onions in pieces10 oz
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
chicken broth low sodium28 oz
-
unsalted pistachios, shelled chopped1 oz
-
½ oz dried sour cherriesdried barberries½ oz
-
cardamom pods5
-
saffron (opcjonalnie)1 pinch
-
pomegranate molasses2 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
boneless, skinless chicken thighs trimmed, halved32 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
pomegranate arils/seeds
-
mixed fresh herbs (mint, cilantro, parsley)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
688.2 mg
Białko
31.3 g
Kalorie
2352 kJ /
562.2 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Chicken Garam Masala
50 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Cholent
4 godz. 50 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Fragrant Chicken Curry
1 godz.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min