Persian Chicken and Rice
TM6 TM5

Persian Chicken and Rice

4.4 (50 ocen)

Składniki

  • 7 oz white basmati rice
  • 3 oz walnuts, raw (halves or whole)
  • 10 oz yellow onions, in pieces
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • 28 oz chicken broth, low sodium
  • 1 oz unsalted pistachios, shelled, chopped
  • ½ oz dried barberries
    lub ½ oz dried sour cherries
  • 5 cardamom pods
  • 1 pinch saffron (opcjonalnie)
  • 2 ½ oz pomegranate molasses
  • 1 oz dark brown sugar
  • 32 oz boneless, skinless chicken thighs, trimmed, halved
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • pomegranate arils/seeds
  • mixed fresh herbs (mint, cilantro, parsley)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2352 kJ / 562.2 kcal
Białko
31.3 g
Węglowodany
55.2 g
Tłuszcz
25.4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
3.1 g
Sód
688.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy