Urządzenia i Akcesoria
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
19 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Vegetable Shumai
45 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45 min
Eggplant Sauté
30 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min