Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
TM6 TM5

Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad

3.8 (6 ocen)

Składniki

Eggplant

  • 1 garlic clove
  • ½ oz fresh ginger
  • 1 oz sugar
  • 3 oz red miso (or akamiso)
  • 2 oz mirin
  • 1 tsp sesame oil
  • 4 eggplants, Ichiban Japanese
  • vegetable oil, to brush

Cucumber Salad

  • 1 English cucumber (approx. 10 oz)
  • 2 oz red onion
  • 2 oz rice wine vinegar
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 pinch chili flakes
  • ½ oz fresh cilantro, chopped
  • sesame seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1125 kJ / 269 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy