Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
Garlic Mayo
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sunflower oil300 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
dry sherry1 tsp
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt½ tsp
Aubergine and Potato Croquettes
-
aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways4
-
olive oil plus extra, for greasing1 Tbsp
-
fine sea salt4 pinches
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved280 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
medium egg1
-
breadcrumbs (see tip)100 g
-
breadcrumbs100 g
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
462 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stroganoff Strudel
1 godz. 40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Crab Tortelloni, Red Mullet
5 godz.
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Pistachio Chocolate Truffles
6 godz. 15 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 godz. 50 min
Best Beer Battered Fish
30 min