Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
bread stale, roughly torn30 g
-
onion20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
butter soft120 g
-
fresh mushrooms (e.g. Chestnut or Portobello), quartered250 g
-
cream cheese100 g
-
whole nutmeg grated½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.2 g
Kalorie
1265.8 kJ /
302.5 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Falafel
24 godz.
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Hummus
5 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Mayonnaise
5 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 godz. 40 min
Red Pepper Houmous
5 min