Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
bread stale, roughly torn30 g
-
onion20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
butter soft120 g
-
fresh mushrooms (e.g. Chestnut or Portobello), quartered250 g
-
cream cheese100 g
-
whole nutmeg grated½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.2 g
Kalorie
1265.8 kJ /
302.5 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Amaretti
35 min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 godz.
Aubergine and Almond Dip
20 min
Mint Courgettes
30 min
Turmeric and Onion Bread
2 godz. 45 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Mushroom Risotto
30 min