
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
bread stale, roughly torn30 g
-
onion20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
butter soft120 g
-
fresh mushrooms (e.g. Chestnut or Portobello), quartered250 g
-
cream cheese100 g
-
whole nutmeg grated½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley3 sprigs
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
302.5 kcal /
1265.8 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
29.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Vegan Parmesan
15 min
Houmous
13 godz. 30 min