Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (1 cm)120 - 150 g
-
celery stalks sliced (5 mm)50 - 70 g
-
white wine50 g
-
turkey leg meat, skinless, boneless cut in pieces (4 cm)800 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
1 ½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
fresh thyme2 - 3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
water750 g
-
bacon lardons150 g
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
cream200 g
-
cornflour10 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980 mg
Białko
37 g
Kalorie
2404 kJ /
574 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Janek's Chicken Soup
2 godz.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min