Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (1 cm)120 - 150 g
-
celery stalks sliced (5 mm)50 - 70 g
-
white wine50 g
-
turkey leg meat, skinless, boneless cut in pieces (4 cm)800 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
1 ½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
fresh thyme2 - 3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
water750 g
-
bacon lardons150 g
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
cream200 g
-
cornflour10 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980 mg
Białko
37 g
Kalorie
2404 kJ /
574 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min