Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (1 cm)120 - 150 g
-
celery stalks sliced (5 mm)50 - 70 g
-
white wine50 g
-
turkey leg meat, skinless, boneless cut in pieces (4 cm)800 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
1 ½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
fresh thyme2 - 3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
water750 g
-
bacon lardons150 g
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
cream200 g
-
cornflour10 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980 mg
Białko
37 g
Kalorie
2404 kJ /
574 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 godz. 25 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min