Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Butternut Squash Roulade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
butternut squash peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)250 g
-
fresh spinach washed, dried and roughly chopped200 g
-
unsalted butter diced140 g
-
plain flour140 g
-
milk250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large eggs separated5
-
cream cheese with chives180 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
2980 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
56.9 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 godz. 10 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min