Spinach and Butternut Squash Roulade

Spinach and Butternut Squash Roulade

4.5 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • butternut squash peeled, cut in pieces (1 cm)
    400 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • fresh spinach washed, dried and roughly chopped
    200 g
  • unsalted butter diced
    140 g
  • plain flour
    140 g
  • milk
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • large eggs separated
    5
  • cream cheese with chives
    180 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 712 kcal / 2980 kJ
Białko 22.7 g
Tłuszcz 56.9 g
Węglowodany 27.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...