Risotto con la Fava Tonka

Risotto con la Fava Tonka

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 50 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pere Williams pelate e a cubetti
  • fava tonka grattugiata, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 483.7 mg
Białko 12.8 g
Kalorie 2225.8 kJ / 532 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 75.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...