Maccheroni cheese

Maccheroni cheese

4.6 93 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • burro q.b. per imburrare
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
  • 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
  • 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
  • 500 g di latte
  • 50 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 300 g di pasta secca corta a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 33.9 g
Kalorie 2908 kJ / 695 kcal
Tłuszcz 32.7 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 70.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...