
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle al ragù
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
Tagliatelle
-
di farina tipo 00400 g
-
uova4
-
di olio extravergine di oliva10 g
Ragù di carne
-
di sedano a pezzi30 g
-
di carota pelata e a pezzi80 g
-
di cipolla a pezzi180 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.40 g
-
di carne trita mista400 g
-
di salsiccia senza pelle, sbriciolata120 g
-
di vino bianco70 g
-
di passata di pomodoro300 g
-
foglia di alloro secca1
-
di concentrato di pomodoro30 g
-
di sale5 g
-
di pepe1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
564 kcal /
2360 kJ
Białko
31.1 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tutti a tavola!
14 Przepisów
Włochy
Włochy