Urządzenia i Akcesoria
Pain aux pruneaux
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 parts
Składniki
-
200 g de pruneaux dénoyautés
-
20 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
500 g de farine de blé et un peu pour fariner
-
8 g de sel
-
300 g d'eau
-
50 g de miel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
397.6 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1277.1 kJ /
301.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain au thym
1 Std. 15 Min
Soda bread irlandais alias le pain paresseux
35 Min
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Pain complet vapeur
4 Std.
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min