Pain aux pruneaux

Pain aux pruneaux

4.6 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 parts

Składniki

  • 200 g de pruneaux dénoyautés
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 8 g de sel
  • 300 g d'eau
  • 50 g de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 397.6 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 1277.1 kJ / 301.8 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 62.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...