Pain au romarin méditerranéen

Pain au romarin méditerranéen

4.5 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions

Składniki

  • 20 g de romarin frais
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 400 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche
  • 2 pincées de sucre en poudre
  • 600 g de farine de blé et un peu pour le Varoma Cocotte et le plan de travail
  • 60 g d'huile d'olive et un peu pour le Varoma Cocotte
  • huile d'olive pour la Cocotte Thermomix
  • 1 c. à café jus de citron fraîchement pressé
  • ½ c. à café gros sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256 kcal / 1072 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 35.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 211.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...