Pétoncles marinières

Pétoncles marinières

4.1 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 150 g d'échalotes
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 200 g de vin blanc
  • 800 g de noix de pétoncle décortiquées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 204.2 mg
Białko 23.8 g
Kalorie 765.5 kJ / 182.2 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...