Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur

Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur

4.4 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'ail pelée et dégermée
    1 gousse
  • de beurre
    20 g
  • de pousses d'épinards frais
    200 g
  • de filets de poisson blanc sans arêtes, coupés en morceaux de 3 cm (cabillaud, lieu noir, merlan...)
    300 g
  • blancs d'œufs
    2
  • de crème liquide
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    800 g
  • de brocoli en fleurettes
    300 g
  • de haricots verts plats frais
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314 kcal / 1321 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...