Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)

Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)

4.4 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • red cabbage thickest part of the core removed and cut in wedges that fit in feeder
    100 g
  • red pepper cut in wedges
    100 g
  • red onions halved vertically
    100 g
  • carrot
    100 g
  • courgette unpeeled, ends removed
    100 g
  • garlic cloves
    3
  • water plus extra for soaking skewers
    1260 g
  • smooth peanut butter
    120 g
  • soy sauce
    80 g
  • honey
    3 Tbsp
  • toasted sesame oil
    20 g
  • rice vinegar
    40 g
  • ground ginger
    1 ½ tsp
  • lime juice, freshly squeezed
    40 g
  • tamarind paste
    40 g
  • fresh red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • fresh lemon grass cut in pieces
    1
  • shallots halved
    80 g
  • ground turmeric
    2 tsp
  • ground cumin
    2 tsp
  • vegetable oil plus 1 Tbsp
    20 g
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
    2 - 2 ½ tsp
  • rump steak cut in strips (1-2 cm x 5-7 cm)
    600 g
  • Chinese egg noodles, dried
    220 g
  • fresh coriander leaves to taste, roughly chopped
    1 - 2 Tbsp
  • toasted sesame seeds to taste
    1 - 2 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 891 kcal / 3728 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 86 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 2593 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...