Urządzenia i Akcesoria
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Fish Coating
-
polentacornmeal, coarsely ground80 g
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Honey Lime Mayonnaise
-
mayonnaise150 g
-
runny honey50 g
-
lime finely grated zest only1
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Honey Lime Slaw
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
fresh coriander leaves10 g
-
red cabbage cored, cut in pieces (3 cm)200 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)100 g
Assembly
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, pollock)4
-
large egg beaten1
-
vegetable oil for frying
-
bread rolls sliced open and lightly toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
3691 kJ /
884 kcal
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min