Urządzenia i Akcesoria
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Fish Coating
-
polentacornmeal, coarsely ground80 g
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Honey Lime Mayonnaise
-
mayonnaise150 g
-
runny honey50 g
-
lime finely grated zest only1
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Honey Lime Slaw
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
fresh coriander leaves10 g
-
red cabbage cored, cut in pieces (3 cm)200 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)100 g
Assembly
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, pollock)4
-
large egg beaten1
-
vegetable oil for frying
-
bread rolls sliced open and lightly toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
3691 kJ /
884 kcal
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Halloumi Salad
20 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.