Urządzenia i Akcesoria
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Five spice powder
-
Szechuan peppercorns4 tsp
-
star anise6
-
fennel seeds4 tsp
-
cinnamon quills4
-
whole cloves12
Duck
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
long red chillies (opcjonalnie) deseeded if preferred1 - 2
-
duck breasts, skin on4
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
soy sauce4 tbsp
-
Asian greens cut into pieces200 g
-
broccolini cut into thirds100 g
-
honey4 tbsp
-
sesame oil4 tsp
-
fresh mushrooms cut into slices8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1097.6 mg
Białko
38 g
Kalorie
1569.9 kJ /
375.2 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and barley soup
50 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Thai-style fish cakes
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Sweet and sour pork
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Chilli crab pasta
35 min
Thai red pork curry
35 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Fish with ginger lime sauce
35 min