Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g basmati rice
- 1060 g water, plus extra for soaking
- 50 g plain flour (see Tips)
- 70 g cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra
- 700 g pork loin steaks, cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)
- 40 g soy sauce
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 tsp sesame oil
- 1 egg, lightly beaten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 150 g tomato passata
- 80 g rice wine vinegar
- 80 g white sugar
- 250 g fresh pineapple, peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2000 g peanut oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3294.4 kJ / 784.4 kcal
- Białko
- 51.3 g
- Węglowodany
- 97.5 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 1118.2 mg
Alternatywne przepisy
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Sticky sesame chicken
40min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken and cashews
55min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min.
Honey BBQ Chicken
1h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Chorizo and chicken pasta
50min