Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Białko
- 74.1 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 65.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.8 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 2088 mg
Alternatywne przepisy
Prawn and saffron risotto
30 Min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Chicken moghrabieh
25hod. 15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50 min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Garlic prawns
25 Min
Grilled potato salad with pangrattato
40min