Coq au vin blanc with polenta madeleines
TM6 TM5 TM31

Coq au vin blanc with polenta madeleines

4.4 (26 ocen)

Składniki

Coq au vin blanc

  • 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
  • 12 eschalots, peeled
  • 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 1 tsp salt
  • freshly ground pepper, to season
  • 200 g white wine
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 100 g water
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 3 garlic cloves
  • 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
  • 20 g salted butter

Polenta madeleines

  • 20 g salted butter, plus extra for greasing
  • 12 fresh sage leaves
  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 70 g fine polenta (see Tips)
  • 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
  • ¼ tsp bicarbonate of soda
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 egg
  • 120 g buttermilk

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4016.3 kJ / 956.3 kcal
Białko
74.1 g
Węglowodany
16.6 g
Tłuszcz
65.1 g
Tłuszcz nasycony
24.8 g
Błonnik
3.9 g
Sód
2088 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy