Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Białko
- 74.1 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 65.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.8 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 2088 mg
Alternatywne przepisy
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Pork fillet with mustard
35min
Pears in red wine
3h 20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Chicken cacciatore
50min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min