Urządzenia i Akcesoria
Coq au vin blanc with polenta madeleines
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Coq au vin blanc
-
chicken Marylands jointed, trimmed and skin on4
-
eschalots peeled12
-
shortcut bacon rashers trimmed and cut into pieces (2 cm)200 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 tsp
-
freshly ground pepper to season
-
white wine200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters200 g
-
salted butter20 g
Polenta madeleines
-
salted butter plus extra for greasing20 g
-
fresh sage leaves12
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fine polenta (see Tips)70 g
-
gluten free flour mix (see Tips)2 tbsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
egg1
-
buttermilk120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2088 mg
Białko
74.1 g
Kalorie
4016.3 kJ /
956.3 kcal
Tłuszcz
65.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
24.8 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
White fish and lemon risotto
30 min