Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chilli sauce
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, deseeded
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 2 tsp palm sugar
- 40 g fish sauce
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 2 tbsp rice wine vinegar
Crepe batter
- 125 g plain flour
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp salt
- 250 g coconut milk
- 1 egg
- 120 g water
- oil, for frying
Prawn filling
- 1 garlic clove
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 1 tbsp sesame oil
- 60 g water
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 250 g raw prawns (approx. 24 prawns)
- 1 pinch salt
- 1 pinch fresh ground black pepper
- 100 g bean sprouts
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 779.1 kJ / 185.5 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 690.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50 min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Three meat roulade
2h 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min