Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 fresh Kaffir lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.9 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1069 mg
Alternatywne przepisy
Thai chilli chicken and basil
30 min.
Thai red chicken curry
30 min.
Thai beef salad
1h 15 min.
Thai green chicken curry
30 min.
Chiang Mai noodles
25 min.
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Prawn and chicken laksa
40 min.
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Sweet and sour pork
40 min.
Quick massaman beef curry
40 min.
Asian-style pork noodles
1h
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min