Urządzenia i Akcesoria
Thai red pork curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
makrut lime leaves4
-
Thai red curry paste (see Tips)60 - 80 g
-
fish sauce1 tbsp
-
coconut cream400 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2.5 cm)400 g
-
peanut butter (see Tips)40 g
-
pork loin cut into cubes (3 cm) and fat trimmed500 - 600 g
-
frozen green beans cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
-
cooked rice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1069 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
1992.5 kJ /
474.4 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick chicken curry
35 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Thai red curry paste
15 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Thai green chicken curry
30 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min
Asian nachos
40 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min