Urządzenia i Akcesoria
Aubergine Bhurta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
aubergines cut in pieces (3 cm)500 g
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
olive oil30 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.4 g
Kalorie
319 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Cake with Coriander Chutney
1 godz. 10 min
Chickpea Sundal
6 godz. 45 min
Saag Paneer
13 godz.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Sicilian Caponata
30 min
Cheese and Walnut Patties
Brak ocen
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min