Wersje kompatybilne
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soup and Crispy Flatbread
- 100 g blanched almonds
- 1 garlic clove
- 2 onions (approx. 200 g), quartered
- 1 cauliflower (approx. 500 g), cut in florets, stem cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 600 g almond milk
- 300 g water
- 2 wheat flour tortillas, vegan, cut in strips (3 cm)
- 40 g flaked almonds
- 2 tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ lemon, unwaxed, finely grated zest and 15 g juice
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
Herb Oil
- 1 bunch fresh mixed herbs (e.g. flat-leaf parsley, basil, oregano), leaves only, (approx. 15 g)
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1568 kJ / 374 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Onion Soup
1 Std.
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 Std. 30 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.