Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
TM5 TM31 TM6

Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme

4.1 (14 ocen)

Składniki

Beetroot Gazpacho

  • 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
  • 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 500 g water
  • 1 cucumber, cut in pieces
  • 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
  • 250 g natural yoghurt
  • 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
  • 100 g water, chilled
  • 1 pinch fine sea salt, to taste
  • 1 pinch ground white pepper, to taste

Horseradish Créme

  • 100 g natural yoghurt
  • 1 - 2 Tbsp creamed horseradish
    lub 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated
  • 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
631 kJ / 150 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy