Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Beetroot Gazpacho
-
raw beetroots peeled and cut in pieces300 g
-
potatoes peeled and cut in pieces100 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
water500 g
-
cucumber cut in pieces1
-
spring onions trimmed and cut in pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice plus extra to taste2 Tbsp
-
water chilled100 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground white pepper to taste1 pinch
Horseradish Créme
-
natural yoghurt100 g
-
1 - 2 Tbsp fresh horseradish, gratedcreamed horseradish1 - 2 Tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
631 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Onion Soup
1 godz.
Creamy Courgette Soup
25 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Green Goodness Soup
10 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Minestrone
45 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Celeriac and Apple Soup
55 min