Urządzenia i Akcesoria
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 pieces
Składniki
Ricotta
-
milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pancakes
-
courgettes cut in pieces310 g
-
1 shallot, halvedspring onion white part only, cut in pieces1
-
unsalted butter diced, plus 5 tsp extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
buttermilk200 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh sweetcorn kernels130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 pieces
Białko
10 g
Kalorie
1149 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Apple and Kiwi Compôte
5 min
Spinach and Carrot Muffins
1 h
Courgette and Cocoa Cake
24 h
Courgette and Feta Risotto
30 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 h 5 min
Rhubarb Pancake Pieces
50 min
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 h 40 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 h
Apple Pancakes
30 min