Urządzenia i Akcesoria
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 pieces
Składniki
Ricotta
-
milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pancakes
-
courgettes cut in pieces310 g
-
1 shallot, halvedspring onion white part only, cut in pieces1
-
unsalted butter diced, plus 5 tsp extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
buttermilk200 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh sweetcorn kernels130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 pieces
Białko
10 g
Kalorie
1149 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Pancake Bites
45 min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Chai Spiced Rice Pudding
1 godz. 5 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Apple Pancakes
30 min
Vegetable Waffles
15 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.