
Urządzenia i Akcesoria
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)600 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water depending on desired consistency700 - 800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
blanched hazelnuts150 g
-
soy cream100 g
-
truffle oil3 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
366 kcal /
1514 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
531 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pea and Mint Risotto
40 min
Pea and Mint Soup
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Asparagus Risotto
45 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min