Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
427 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Quick Cheese Soufflés
45 min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 godz.
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Ratatouille
40 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Steamed Broccoli Mash
35 min