Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 700 g water
- 4 roasted red peppers, preserved (drained)
- 30 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp mace
- 1 tsp fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 427 kJ / 102 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
Alternatywne przepisy
Spinach and Parmesan Soup
45min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Asparagus cream soup
30min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Carrot, Parsnip and Turmeric Purée
30min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Celeriac and Apple Soup
55min
Steamed Broccoli Mash
35min