Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
427 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Portuguese Leeks
45 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Steamed Broccoli Mash
35 min