Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
427 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Apple Sauce
15 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Chopped Onions
5 min
Apple sauce
20 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Mashed Potatoes
45 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Portuguese Leeks
45 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Tomato Sauce
40 min