Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 700 g water
- 4 roasted red peppers, preserved (drained)
- 30 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp mace
- 1 tsp fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 427 kJ / 102 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
Alternatywne przepisy
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Béarnaise sauce
15min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Tomato sauce
40 min
Tomato Sauce
40 min
Courgette side dish
30 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min